26/01/2015

Personal Style Monday_10: The one about feeling cozy

















Πρωταγωνιστής του σημερινού ποστ είναι ένα φαινομενικά απλό και χαλαρό χειμερινό outfit. Όχι έντονα χρώματα, όχι εξεζητημένα κομμάτια, όχι γόβες στιλέτο, όχι εντυπωσιακά κοσμήματα.  Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι θέση μπορεί να έχει ένα τέτοιο outfit σε ένα fashion blog. Κι όμως! Το ντύσιμο αυτό είναι πολύ καλά μελετημένο. Αφενός γιατί μας κάνει να νιώθουμε άνετα και, ως γνωστόν, η πιο όμορφη γυναίκα είναι αυτή που νιώθει καλά με τον εαυτό της, και αφετέρου γιατί απαρτίζεται από κομμάτια που αποτελούν τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα: 

α. Ζακέτα: Έχει χοντρή πλέξη και γκρι απόχρωση, δηλαδή είναι ΤΟ hot trend. Εκτός αυτού, χαρίζει cozy αίσθηση στο ντύσιμό μας, και μας κάνει να νιώθουμε και να δείχνουμε σούπερ άνετες.
β. Crop top (επίσης, εδώ): Τα λόγια είναι περιττά όσον αφορά το πόσο in fashion είναι. Επίσης, δίνει μία sexy νότα στο outfit, ενώ, όπως έχουμε ξαναπεί, το χακί είναι η πιο μεγάλη τάση (και θα συνεχίσει να είναι και το καλοκαίρι). 
γ. Τζιν: To denim είναι πάντα στη μόδα. Η κολακευτική εφαρμογή της εταιρείας αυτής θα σας κάνει να μην το αποχωρίζεστε ποτέ!
δ. Chain bag: Έχουμε ξαναπεί ότι οι τσάντες με αλυσίδα έχουν γίνει οι πιο δημοφιλείς τις τελευταίες σεζόν (δείτε εδώ). Bonus: Είναι πολύ κομψές και δίνουν θηλυκότητα!
ε. Statement ring: Πραγματικά ογκώδες και σε χρυσή απόχρωση.
στ. Round sunglasses: Το απόλυτο trend στα γυαλιά ηλίου. Bonus: Δίνουν μία boho essence.
ζ. Last but not least: Τα ankle boots: Λόγω του χοντρού τους τακουνιού περπατιούνται εύκολα και για πολλές πολλές ώρες, ενώ το ύψος τους χαρίζει ύψος και κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο καλλίγραμμα.

Αν όλοι οι παραπάνω λόγοι δεν σας έπεισαν, μία δοκιμή σίγουρα θα σας πείσει.   



Photos by Eva Kar.

Ζακέτα Primark, top Topshop, τζιν JBrand, τσάντα DKNY, ankle boots Jeffrey Campbell, γυαλιά Rayban, δαχτυλίδι Uterque.

3 comments:

  1. Αα μαρεσεις!!!!!

    ReplyDelete
  2. Simfwnw apolita kai to look sou einai para poli omorfo kai stilato!
    S'euxaristw poli gia to sxolio sou sto blog mou! :)

    ReplyDelete
  3. simfono!! to pio simantiko einai na nioths aneta!! poli omorfo outfit!! filia xx

    ReplyDelete

Your thoughts