30/01/2015

The 5 Hottest Winter Hairstyles


Μπορεί τα Χριστούγεννα να πέρασαν και οι εκπτώσεις να οδεύουν προς το τέλος τους, όμως ο χειμώνας είναι ακόμη εδώ. Δεν απελπίζομαι και δεν ανυπομονώ για το καλοκαίρι. Αφενός γιατί ξέρω ότι πού θα πάει; Αργά ή γρήγορα θα έρθει. Και αφετέρου γιατί, αντικειμενικά μιλώντας, ο χειμώνας είναι σίγουρα πιο στιλάτος. Σκοπός δεν είναι να αποκαλύπτουμε όσο πιο πολύ σάρκα γίνεται ώστε να φαινόμαστε υπέρμετρα sexy (μπλιαξ), αλλά να φοράμε στρώσεις ρούχων (το λεγόμενο layering) που δένουν αρμονικά μεταξύ τους ή τουλάχιστον προσδίδουν μία edgy νότα στο ντύσιμό μας, να ζεσταινόμαστε με υπερστιλάτα πανωφόρια και να πλαισιώνουμε το πρόσωπό μας με chunky κασκόλ. Και επειδή όλα τα παραπάνω δεν αρκούν, αλλά χρειάζεται να συνδυαστούν με μία όμορφη coup σε ζεστή χειμερινή απόχρωση (ω, πόσο μου αρέσουν οι ζεστές αποχρώσεις στα μαλλιά), να οι 3+1 πιο hot τάσεις στο hairstyling για το υπόλοιπο του φετινού χειμώνα. Ποια είναι η δική σας αγαπημένη;

1. Το μονοκόμματο μακρύ (πολύ μακρύ) καρέ
Αντικαθιστώντας τις έντονες ασυμμετρίες και τα φιλαρίσματα, το ολόισιο και εντελώς μονοκόμματο μακρύ καρέ είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες έντονη επαγγελματική δραστηριότητα που θέλουν να επιτύχουν ένα 'αυστηρό' αποτέλεσμα.
Kendall Jenner
 2. Οι επιτηδευμένα ανεπιτήδευτες μπούκλες
Οι στημένες μακριές μπούκλες τύπου Όσκαρ παραχωρούν (επιτέλους) τη θέση τους σε άλλες, κοντύτερες (φτάνουν λίγο πιο κάτω από τον αυχένα) και πιο φυσικές, οι οποίες χαρίζουν φυσικό όγκο, ανεπιτήδευτη γοητεία και sex appeal.
Suki Waterhouse
 3. Το κυματιστό καρέ
Αν κρατήσετε το μήκος του πρώτου και τη 'χαλαρότητα' του δεύτερου trend, θα προκύψει το τρίτο hairstyle. Παραπέμποντας έντονα στα 1970s, θα σας κάνει να μοιάζετε με σταρ του παλιού Hollywood. Ειδικά αν το συνδυάσετε με πλάγια φράντζα.
Lucy Hale
 4. Το κοντό καρέ
Το κοντό καρέ ανέκαθεν ήταν η πιο κομψή και σοφιστικέ επιλογή. Η διαφορά του φετινού trend έγκειται στις μπούκλες, που για ακόμη μια φορά πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο, δίνοντας παιχνιδιάρικο ύφος.  
Sienna Miller
5. A la garcon
Η πιο edgy πλευρά του κλασικού a la garcon είναι πολύ στη μόδα, με ξυρισμένα μέρη και καρφάκια να κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μία πρόταση που μάλλον απευθύνεται στις πιο τολμηρές της παρέας.  
Scarlett Johansson
Οι φωτογραφίες του ποστ είναι από το www.elle.com

The photos of the present post have been taken from www.elle.com

2 comments:

  1. Aγαπάμε WOB (wavy bob)!!! Πολύ ωραία τα haistyles!
    Εγω σκέφτομαι να ξανακάνω το 3 προς το καλοκαίρι αφού έχει 2 χρόνια τώρα που τα μάκραινα.
    Καθε φορά το ίδιο. Δεινοπαθώ για να μακρύνουν κ μόλις φτάσουν στο μήκος που θέλω, τα βαριέμαι και τα κόβω χαχα

    ReplyDelete
  2. ma poso uperoxo to malli ths suki ? <3 <3

    ReplyDelete

Your thoughts