10/02/2015

Personal Style Monday_12: The one about the blanket scarf



Ε, εντάξει. Το σημερινό ποστ δεν το λες και Personal Style Monday, μιας και η Δευτέρα πέρασε. Μάλλον, όμως, σε καλό βγήκε αυτή η αργοπορία, γιατί δεν θα μπορούσα να βρω πιο ιδανική μέρα από αυτή τη χιονισμένη Τρίτη για να παρουσιάσω το συγκεκριμένο outfit post. 

Η βάση του είναι η τάση τζιν πάνω στο τζιν, η οποία γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα (όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται αυτό) αν επιλέξετε δύο τζιν items σε πολύ κοντινή απόχρωση. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να επιτύχετε μία sexy μονοχρωμία -και ευχάριστη μονοτονία-, σαν αυτήν που σας δίνει το jumpsuit. Παράλληλα, μπορείτε να απογειώσετε την εμφάνισή σας δίνοντας έμφαση στα αξεσουάρ. Έτσι, το επιμελώς ατημέλητο ponytail με βοήθησε να τονίσω τα statement σκουλαρίκια (να σημειωθεί ότι έχουν επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο) και τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια σε χρυσή απόχρωση έδωσαν λάμψη στο σκουρόχρωμο χειμερινό outfit.

Το βασικό μου, όμως, αξεσουάρ ήταν το blanket scarf διπλής όψης, το οποίο πέρασα πάνω από τους ώμους για να με ζεστάνει και έδεσα με μία ζώνη κοντά στη μέση για να αποτελέσει αναπόσπαστο στοιχείο του ντυσίματος (σαν poncho) και να δώσει ύψος τονίζοντας τη μέση. Γιατί ο Θεός της μόδας άρχισε επιτέλους να μας αγαπάει, κι έτσι μπορούμε να κυκλοφορούμε υπερστιλάτες και άνετες με την κουβερτούλα μας, χωρίς να μοιάζουμε με γιαγιάδες. Στη συγκεκριμένη εμφάνιση, θα μπορούσατε εναλλακτικά να περάσετε το blanket scarf χαλαρά γύρω από το λαιμό σας σαν κασκόλ ή να το δέσετε σαν φουλάρι. Το αποτέλεσμα θα ήταν εξίσου πρωτότυπο και εντυπωσιακό.

Πριν κλείσω το ποστ, θα ήθελα να τονίσω πως δεν χρειάζεται να επενδύσετε μία περιουσία σε αυτό το trend, μιας και στην αγορά κυκλοφορούν απίστευτα οικονομικές εναλλακτικές, και ειδικά τώρα, στο τέλος της περιόδου των εκπτώσεων. Εγώ αγόρασα το δικό μου με μόλις £6.0! Καθόλου άσχημα, ε; 





 Photos by Eva Kar.

To blanket scarf είναι Primark, το πουκάμισο από τα Zara, το παντελόνι Joe's.
Τα σκουλαρίκια από Accessorize, η ζώνη Massimo Dutti και η τσάντα Marc Jacobs.




2 comments:

  1. Λοιπόν, εντάξει!!!!
    Το σημερινό post είναι με διαφορά το κ-α-λ-ύ-τ-ε-ρ-ο !!!!
    Η', για να είμαι δίκαιη, αυτό που είναι του δικού μου απολύτου γούστου κια αρεσκείας!!!
    Λατρεύω τα jeans σε γραμμή flare, τα μποτάκια τελικά ήταν αγορά - επένδυση (καθ' ότι και οικονομικά και πασπαρτού), η εσάρπα εντυπωσιακή, η δε τσάντα απερίγραπτη!
    Μπορώ να ντύνομαι κάθε μέρα έτσι;;;; Θα ήμουν ευτυχισμένη!
    Θέλω κι άλλα posts αυτού του ύφους, σε ικετεύω!!!!!
    xxx
    Nancy

    ReplyDelete
  2. Πόσο μ'αρέσει αυτή η εμφάνιση!! τo blanket scarf τέλεια επιλογή! <3

    ReplyDelete

Your thoughts